Fotomagneter Liggende (Sæt á 9)

Fotomagneter Liggende (Sæt á 9)

DKK 119,00

Køb nu

Varenummer (SKU): 6818600197290966
Kategori:

Beskrivelse

Køleskabsmagneter med billeder er både en god gaveide og en sjov måde at bevare dine minder på som skaber glæde i hverdagen – uanset om dine fotomagneter skal bruges til at hænge dit barns tegninger op med eller til huskesedler du gerne vil holde styr på.
Udover at du selv vælger billeder til dine fotomagneter så vælger du også hvilken form dine køleskabsmagneter skal have. Du kan vælge mellem runde firkantede eller hjerteformede magneter med billeder. Når du har besluttet dig for formen kan du vælge det design som du synes er flottest. Du kan fx vælge mellem fotomagneter med billede og tekst.
Personlige fotomagneter – en god gaveide
Mangler du en god ide til en værtindegave en lille fødselsdags- eller adventsgave. Så kan et sæt med fine fotomagneter være en god gaveide. Vores magneter med foto giver dig mulighed for at forene de minder du har med modtageren af gaven – det kan være fra en lejrtur en god fest eller en ferie I har været på sammen. Et sæt magneter med billeder er en gave som der med garanti ikke er to af på gavebordet. En hjemmelavet gave der viser omtanke for modtageren.
Lav selv magneter med fotos på 5 minutter
Det er ikke svært at lave køleskabsmagneter med billeder på Smartphoto. Det er let at lave og vi guider dig gennem hvert trin til din pakke med fotomagneter er på vej til dig. Alt du skal gøre er at vælge et design og dekorer dine magneter med billeder og tekst.

Yderligere information

Brand

smartphoto

Copyright 2021 - Pilanto Aps