Lærredsbillede Deluxe 30 x 80 cm

Lærredsbillede Deluxe 30 x 80 cm

DKK 679,00

Køb nu

Varenummer (SKU): 6818600073656900
Kategori:

Beskrivelse

Indret med en følelse af luksus! Foto lærred trykkes på vandfast lærredsdug i høj kvalitet der strækkes ud over en træramme. Vores fotolærred Deluxe er perfekt til livets store øjeblikke og den dybere træramme giver billedet en ekstra dimension så det bliver en helt unik indretningsdetalje!
Dit billede på et lærred på væggenFotolærred Deluxe findes i mange forskellige størrelser og i flere forskellige formater. Vælg kvadratisk liggende stående eller panoramaformat til dit fotolærred så det matcher dine billeder.
Et fotolærred kan ikke blot bruges til at printe et enkelt billede i stort format. Hos Smartphoto kan du få printet en fotocollage på lærred med alle dine bedste billeder. Vælg ét stort og flere små billeder en billedmosaik af små billeder eller et helt tredje design til dit fotolærred. Du kan desuden vælge forskellige baggrundsfarver rammer eller tilføje tekst. Vores fotolærreder kan designes lige efter dit hoved – kun fantasien sætter grænser!
Giv dit hjem et luksus udtryk med disse store lærredsbilleder. Resultatet er et helt unikt og personligt billede på din væg.

Yderligere information

Brand

smartphoto

Copyright 2021 - Pilanto Aps