Ølpakke med indgraverede glas

Ølpakke med indgraverede glas

kr. 399,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701138920265
Kategori:

Beskrivelse

Forkæl en ølentusiast med en ølpakke med personlige glas.
Personlige ølglas er den idéelle gave til ølelskere. Men hvad kunne være endnu sjovere? At tilføje specialøl og snacks! På den måde kan du give en komplet øloplevelse i én gave. Idéel til en lejlighed, hvor der kan skåles såsom et jubilæum, et bryllup, en fødselsdag eller en housewarming. Du må næsten ikke gå glip af denne komplette ølpakke.
Drikkepakken består af to personlige ølglas, en stor flaske (75 cl) Duvel specialøl og to dåser Johnny Cashewnødder. Ølglassene er fra kvalitetsmærket Royal Leerdam. Du kan personliggøre glassene med en personlig besked, et navn, en dato eller anden tekst. Dit design bliver kærligt graveret ind i glasset i vores gavestudie. Vil du have to forskellige designs? Som Jan på det ene glas og José på det andet? Så er det selvfølgelig også muligt.
Duvel er en belgisk blond specialøl brygget i Moortgat. Du finder en stor flaske af dette i ølpakken. To flotte dåser med ristede og saltede nødder fuldender pakken med en velsmagende snack. Og vidste du, at Johnny Cashew også er meget bæredygtig? Pakken kommer i en smuk opbevaringsæske, som faktisk er en gave i sig selv.
Giver du denne alsidige drinkspakke som en salgsfremmende gave i år? Kontakt venligst vores erhvervsafdeling for et passende tilbud via kontaktformularen nederst på denne side.
Tjek alles vores unikke gaveæsker ud her eller vores personlige vingave med snacks til alle vinelskere!

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2023 - Pilanto Aps