Vægkalender A3 Stående

Vægkalender A3 Stående

DKK 249,00

Køb nu

Varenummer (SKU): 6818600040785241
Kategorier: ,

Beskrivelse

På Smartphoto har du masser af muligheder for at lave en flot vægkalender med egne billeder i den størrelse og det format du ønsker dig. Du kan fx vælge mellem en kvadratisk kalender eller en stor vægkalender i A3 format. Udover størrelse vælger du også selv hvilke farver der skal være på din vægkalender! Smartphoto giver dig altså masser af muligheder for at design en flot månedskalender til væggen.
Giv en stor vægkalender i gave
At forære en vægkalender i gave gør ofte et stort indtryk på modtageren. Det viser nemlig at du har taget dig tid til at lave noget helt særligt til en du holder af – at forære en vægkalender med egne billeder i gave betyder grundige overvejelser omkring valg af billeder farver og design – og det ender ofte med et flot og personligt resultat som modtageren har glæde af hele året.
Kalender 2021 og 2022!
På Smartphoto kan du både lave en 2021-kalender eller en kalender for 2022 hvis du allerede har planer om at lave en kalender med egne fotos til næste år. Planlægger du derimod at forære en personlig vægkalender i julegave eller starte det nye år ud med en stor vægkalender hængende i hjemmet så leverer vi din 2021-kalender hurtigt: og den er klar til at blive sat op når du modtager den. Når du går i gang med at designe din egen kalender vælger du mellem kalender 2021 og kalender 2022.God fornøjelse med at designe din egen 2021-kalender til væggen!

Yderligere information

Brand

smartphoto

Copyright 2021 - Pilanto Aps