Stort vægur af træ til lærer

Stort vægur af træ til lærer

kr. 249,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701329182359

Beskrivelse

Overrask din lærer med et personligt vægur af træ til klasseværelset
Sommerferien står for døren, og skoleåret er næsten forbi. Men uden at ville indrømme det så kommer du nok til at savne din yndlingslærer lidt. Dette vægur af træ er den perfekte gave til at takke ham eller hende for året der gik. Du designer nemlig væguret helt selv med din lærers navn. en sjovt klassebillede eller måske et sjovt billede fra lejrturen. Det er også en sjove gave til din lærers fødselsdag fra hele klassen.
Væguret er lavet af robust højkvalitets hardboard (krydsfinér) med en flot glansende finish. Det er også udstyret med en praktisk krog så det er nemt at hænge op. Det er super nemt at lave dette vægur. Du uploader dit billede i vores online editor, tilføj navn og/eller tekst og eventuelt et af vores designs. That’s it!
Efterfølgende sørger vi for at uret bliver printet i den bedste kvalitet i de flotteste farver. Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at lave dit eget unikke eksemplar.
Kunne du tænke dig dette vægur til alle klasserne på skolen? Så tag fat i vores erhvervsafdeling som kan tilbyde både hjælp og eventuel mængderabat.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps