3 produkter med personlig gravering der kan få smilet frem hos alle

Smilende kvinde der holder en gave
3 produkter med personlig gravering der kan få smilet frem hos alle
Henrik Andersen
-
05/09/2022
-

Står du igen i den situation, at du er blevet inviteret til en fest, hvor det forventes, at du medbringer en lille erkendtlighed? Er du også altid helt tom for gaveidéer? Så læs med her, og få inspiration til nogle lidt anderledes personlige gaver, der med garanti vil få smilet frem hos modtageren.

1: Tidløse træfigurer med indgravering

Du går aldrig helt galt i byen med dansk design, og man kan ikke sige dansk design, uden at sige Kay Bojesen. Hans ikoniske træfigurer er tidløse, stilede og humoristiske, hvilket gør dem til perfekte gaver i mange forskellige anledninger, da de kan følge modtageren resten af livet.

En anden humoristisk træfigur er naturligvis den bedårende Hoptimist, som er blevet genfødt i en lækker træ-version, der tilsætter lidt ekstra stil og luksus til den klassiske, hoppende plastikfigur. Uanset hvilken træfigur du vælger, kan du gøre den helt unik ved at tilføje en personlig gravering, som vil gøre det til en mindeværdig gave.

Har du bare brug for at finde en lille ting til vært(ind)en eller en mindre fejring, kan du også finde søde og sjove træfigurer i den lavere ende af prisskalaen; for eksempel trækugler med emojis fra Spring Copenhagen.

2: Vinglas med personlig inskription

Skal du købe gave til en, der er vild med vin, er det næsten for oplagt at komme med en god flaske med yndlingsdruen. Måske er det tid til at tænke lidt ud af boksen (og her menes ikke papvin). Ved at forære vinglas er du sikker på, at gaven stadig holder, selv når vinen er væk. Du kan vælge hvid-, rød- eller champagneglas, alt efter modtagerens præferencer, og dernæst vælge en inskription, som passer til anledningen.

3: Sæt dit unikke præg på en nøglering

Skal du bare bruge en lille erkendtlighed, er en nøglering en god idé. De findes i alle prisklasser, og så er det en praktisk lille anordning. Alle mennesker har brug for en nøglering, og derfor er det i mange henseender den perfekte gave – især, hvis du sætter dit eget præg på den med en personlig indgravering, der kan være nøjagtig så dybfølt eller humoristisk, som anledningen kræver. Med andre ord er det en billig og brugbar gave.

Der findes selvfølgelig også et stort udvalg af flotte (dyre) designer-nøgleringe, som du også kan sætte dit personlige præg på, for at gøre gaven helt unik. Faktisk kan du sætte dit unikke præg på næsten hvad som helst, for der kan graveres i det meste; træ, metal, plast, glas, læder og meget andet.

Hvor finder jeg den perfekte personlige gave?

Hos Dahlsgravering.dk kan du finde gaven til enhver anledning, og der er altid et stort og varieret udvalg af spændende gaveartikler. Skal du til barnedåb, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller noget helt femte, kan du blive inspireret til stilsikre, praktiske, smukke eller sjove personlige gaver.

Der er tradition for at få dåbsgaver indgraveret, men hvorfor stoppe der? Du får altid gratis gravering på alle produkter, så der er rig mulighed for at sætte dit personlige præg på dit næste gavekøb. Det er for eksempel oplagt at få lavet en indgravering på studentergaven; “Student 2022”, studentens navn eller måske en lille hilsen. Du finder masser af personlige gaver med gravering til ham, som han aldrig vil glemme.

Hos Dahls Gravering er der også et bredt udvalg af personlige gaver med gravering til hende, og hvis du virkelig vil give en fuldstændig uforglemmelig gave til en, du holder af, er gaver med gravering altid en vidunderlig idé. Indgraveringen kan være hvad som helst; et navn, årstal, citat, motiv eller måske en dato eller anledning, så modtageren altid kan se på gaven og huske tilbage på den dag, og derfor er en gave med personlig gravering altid helt uforglemmelig.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!