Gør terrassen til en oase – den perfekte sommergave til familien

Gave i haven
Gør terrassen til en oase – den perfekte sommergave til familien
Henrik Andersen
-
21/03/2024
-

Savner du et sted, hvor du kan nyde eftermiddagens sol efter en lang dag på arbejde? Måske der stadig er lidt lange udsigter til vejr, der er godt nok til man kan sidde ude i det, men man kan da drømme om det. Mens du drømmer, kan du til gengæld begynde at kigge på, om ikke der er lækre havemøbler, du kan opgradere din terrasse med.

De fleste har et almindeligt havebord og havestole, men har du plads til det, kan det give ekstra hygge, hvis man investerer i et sæt loungemøbler. Loungemøbler kommer i alle former og størrelser, men det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas. Med et par lækre hynder, kan du opgradere oplevelsen til noget endnu bedre – helt simpelt. Se loungemøbler her.

Hvordan skal pladsen prioriteres?

Måske du har svært ved at forestille dig, hvordan du skal få ordentligt plads til et loungesæt. Hvis du har en stor terrasse, er det ikke umuligt, at du i den ene ende har dine almindelige havemøbler og i den anden ende indretter med loungemøbler – det kan være en lækker sofa, en stol og et lavt havebord.

Ved at sætte et lille bord, giver du også muligheden for, at området kan blive brugt til en hyggelig stund med et spil kort eller noget skønt at drikke. Det kan være, det ender med at blive familiens nye yndlingsspot. Hvis I har en parasol på en flytbar fod, kan I tilmed skabe skygge enten ved havebordet eller ved jeres loungemøbler, som I gerne vil.

Skab hygge og liv på terrassen

Synes du, at din terrasse er blevet lidt kold og kedelig at se på? Først og fremmest kan du skabe lidt liv med klare farver. Det kan være hynder eller puder, der får lov til at skille sig lidt ud fra det, man ellers kan se af farver på terrassen.

Det kan også være, du hellere vil gå lidt i en anden retning – og med grønne planter kommer man langt. Du kan gøre dit område med loungemøbler til en hel oase, hvis du får lavet et højbed eller sat nogle potter med grønne planter. Det gør terrassen lidt mere levende, og samtidig kan det skabe dyreliv omkring terrassen, I ellers ikke har været vant til tidligere. Det behøver ikke at være en hel planteskole, I skal investere i – selv enkelte små planter giver liv.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!