Chokoladejulekalender – Milka Favourites

Chokoladejulekalender – Milka Favourites

kr. 159,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700991902003

Beskrivelse

Tæl ned til jul med denne personlige chokolade julekalender
Kan du ikke vente til jul, og drømmer du om gaver under træet, god mad og de gode gamle julesange? Så vil denne chokoladejulekalender fyldt med Milka-chokolade gøre nedtællingen endnu sjovere og lækker! Du kan selv gøre forsiden af chokoladekalenderen personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Bliv en ægte julenisse, og overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Du kan endda forkæle dig selv og tælle ned til den dejligste tid på året – på den lækreste måde!
Din personlige chokoladekalender er fyldt med 24 stk. lækre Milka-chokolader i forskellige smagsvarianter. Fra 1. december kan du nyde en af dem hver eneste dag frem til jul. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade julekalender. Du skal blot tilføje et billede og/eller navn til et af de herlige juledesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit eget design. Vi printer dit design på chokoladekalenderen, inden vi sender den til den adresse, du ønsker. Ho ho ho, lav din nu!
Hvis du er interesseret i at afgive en større ordre på 18 julekalendere eller derover, bedes du kontakte vores erhvervsafdeling via kontaktformularen nederst på denne side.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps