Baby Bodyer med Tryk – Kortærmet – Hvid – 50/56

Baby Bodyer med Tryk – Kortærmet – Hvid – 50/56

kr. 139,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701330081873

Beskrivelse

En personlig baby body med tryk til at overraske de nybagte forældre med
Fejr fødslen af den lille nu med en personlig baby body, en unik gave til nybagte forældre både til et babyshower eller som barselsgave til den nyfødte dreng eller pige.
Med muligheden for at personliggøre den med et navn, en særlig hilsen og et nuttet design, så er vores babybodyer lige så unikke som den lille som skal have den på.
Vælg farve og størrelse
Det er super nemt og sjovt at lave din personlige baby body med tryk! Vælg i mellem 5 smukke farver som passer til babyens stil: hvid, beige, antracit, lyserød og grøn. Vores babybodyer fås i størrelserne: 50/56, 62/68, 74/80 og 86/92, så der er en der passer til hvert stadie i babyens udvikling.
Sådan laver du en personlig babybody
Vælg en af de 5 farver og størrelse og åbn vores online editor.
Vælg personliggørelse mellem:
– Babybody med billede eller design: upload dit eget billede eller design, eller vælg et af vores mange designs i online editoren.
– Babybody med navn: du kan tilføje babyens navn til et af vores designs
– Babybody med tekst: gør det helt unikt med en særlig hilsen som “Lillebror” eller “Fars lille pige”. Det er en gave som vil blive værdsat i lang tid og vil gøre babyen helt unik.
Bekræft designet i det viste eksempel og bestil!
Godt for babyen og elsket af vores kunder
Alle baby body med tryk er lavet af højkvalitets 100% økologisk bomuld. De er Øko-Tex mærket og GOTS kvalitetsmærket. Vores kunder elsker hvor blødt stoffet er og printet holder sig flot selv efter mange vaske. Disse babybpdyer er derfor utrolig populære som gaver til for eksempel babyshowers, dåbsgave, 1 års fødselsdage eller som barselsgave. Forestil dig lige at overraske de nybagte forældre med en personlig baby body med tryk som er printet med babyens navn og et sødt design. Det er virkelig en gave som de vil bruge og værdsætte hver dag! .
Bestil din unikke baby body allerede i dag eller tjek vores udvalg af personlige babybodyer med billede, navn og/eller tekst ud her.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps