Celebrations chokolade gaveæske med navn

Celebrations chokolade gaveæske med navn

kr. 109,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701106720944
Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne personlige Celebrations gaveæske er den dejligste overraskelse!
Leder du efter en sød gave med et personligt touch? Så er denne gaveæske med Celebrations chokolader helt perfekt. Du designer nemlig emballagen helt selv med navn, tekst og tema efter eget valg. Sådan skaber du et helt særligt øjeblik for alle og enhver. En dejlig takkegave, værtindegave eller endda til en fødselsdag eller et jubilæum. Du kan selvfølgelig også købe denne slikgave til dig selv. Med en festlig Celebrations gaveæske er mulighederne uendelige.
Din personlige Celebrations gaveæske er fyldt med et mix af lækre chokolader: Mars, Snickers, Twix, Milky Way, Bounty, Maltezers, Galaxy en Galaxy Caramel. Dem kan du selvfølgelig nyde helt selv, men det er da endnu bedre at nyde sammen? Det er super nemt at personliggøre din personlige Celebrations gaveæske. Vælg et tema/anledning, vil du for eksempel ønske en du holder af tillykke, sige tak eller fortælle hvor meget du elsker ham eller hende? Udfyld efterfølgende et navn og vælg tema i vores online editor. Vi printer dit design i knivskarp kvalitet og i fuld farve. Gå i gang med det samme med at personliggøre din gave.
Er du interesseret i større mængder, til f.eks en firmagave? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling, de hjælper dig gerne med et skræddersyet tilbud.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps