Champagnekasse i træ – Låg med tryk – To champagneglas

Champagnekasse i træ – Låg med tryk – To champagneglas

kr. 269,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700984642789

Beskrivelse

Fuldend din champagnegave med denne luksuriøse trækasse med tryk og et sæt champagneglas.
De fleste mennesker nyder gerne et glas gode bobler! Overrask din elskede med denne fantastiske, luksuriøse champagnekasse med tryk i træ og to champagneglas. En smuk gave til et bryllup, en forlovelse eller til en, man holder af, som nyder at drikke et glas champagne. Få låget trykt med et foto, et navn eller en tekst efter eget valg for at tilføje den perfekte afslutning. Denne gave er eksklusive selve champagnen, hvilket betyder, at du kan tilføje en flaske champagne præcist efter eget valg, inden du forærer den væk.
Den luksuriøse champagnekasse er lavet af FSC-certificeret træ, der understøtter ansvarlig og bæredygtig skovdrift. Der er to smukke champagneglas inde i trækassen. Det er nemt at lave din egen trækasse med tryk. Du skal bare tilføje et billede, et logo, et navn og/eller en tekst i redigeringsværktøjet. Herefter printer vi dit design på låget med stor omhu og præcision. Lav dit eget design nu!
Hvis du er interesseret i at afgive en stor ordre eller gerne vil have dit logo tryk på den, bedes du kontakte vores erhvervsafdeling for yderligere information.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!