Champagnekasse i træ med – Indgraveret låg – To champagneglas

Champagnekasse i træ med – Indgraveret låg – To champagneglas

kr. 269,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700984642788

Beskrivelse

Fuldend din champagnegave med denne luksuriøse indgraverede trækasse og et sæt champagneglas.
De fleste mennesker nyder gerne et glas gode bobler! Overrask din elskede med denne fantastiske, luksuriøse indgraverede champagnekasse i træ og 2 indgraverede champagneglas. En smuk gave til et bryllup, forlovelse eller til en, man holder af, og som nyder at drikke et glas champagne. Få låget graveret med navn eller tekst efter eget valg for at tilføje den perfekte afslutning. Denne gave er eksklusive selve champagnen, hvilket betyder, at du kan tilføje en flaske champagne præcist efter eget valg, inden du forærer den væk.
Den luksuriøse champagnekasse er lavet af FSC-certificeret træ, der understøtter ansvarlig og bæredygtig skovdrift. Der er to smukke champagneglas inde i trækassen. Det er nemt at lave din egen indgraverede kasse. Tilføj blot et navn eller en tekst i vores online redigeringsværktøj. Vi graverer dit design omhyggeligt og præcist på låget. Lav dit eget design nu!
Hvis du er interesseret i at afgive en stor ordre eller gerne vil have dit logo indgraveret, bedes du kontakte vores erhvervsafdeling for yderligere information.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!