Gin glas med indgravering – 2 stk

Gin glas med indgravering – 2 stk

kr. 219,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701338454241

Beskrivelse

Server din Gin & Tonic på en helt unik måde i et Ginglas med indgravering
Leder du efter de ultimative ginglas til den næste sommerfest? Eller vil du gerne overraske din ven eller veninde som er tosset med Gin & Tonics? Så er disse super fede ginglas med indgravering af navn eller tekst helt perfekte. Disse store gin glas er den perfekte gave med et stort udvalg af fine designs. Du kan også tilføje navn eller tekst. Den unikke gravering giver glasset lige det ekstra touch og oser af klasse.
Hvordan laver man et gin og tonic glas
At lave dit eget gin tonicglas er super nemt og simpelt. Du kan få navn, initialer eller en særlig hilsen indgraveret på glasset. Det gør dem til en betænksom og unik gave til enhver gin-elsker eller til dig selv. Du kan indgravere et glas enkeltvis, eller bestille i sæt af 2, 4 eller 6 stk. Helt perfekt som bryllupsgave, som studentergave eller til et jubilæum!
Dine personlige ginglas med navn er af den allerbedste kvalitet. Og du skal ikke tænke på opvask for de tåler opvaskemaskinen!
Så snart du har lavet dit design i et par simple trin, så tager vi over. Vi indgraverer din kreation med højkvalitets laserteknik. Vidste du at du også kan købe gin i flotte gaveæsker hos os? Sådan gør du din gave helt fuldendt!

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!