Hvidvinsglas med gravering (4 stk)

Hvidvinsglas med gravering (4 stk)

kr. 299,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701338454340
Kategori:

Beskrivelse

Overrask en du holder af med flotte vinglas indgraveret med din egen tekst eller et navn!
Et smukt hvidvins glas indgraveret med din egen tekst eller navn. Design enkelt et unikt og personligt vinglas til dine venner og familie til en hver lejlighed. Dette indgraverede hvidvinglas vil gøre din borddækning helt unik. Et indgraveret hvidvinglas er også en fantastisk gave til en fødselsdag, som værtindegave eller til Valentinsdag.
Du kan også vælge at købe disse hvidvinsglas enkeltvis eller i sæt fra 2 til 6 stk. Et sæt med 2 glas er for eksempel en perfekt bryllupsgave!
Disse vinglas med gravering er 20,5 cm høje og indeholder 37 cl. De er af mærket Royal Leerdam som står for fuldstændig fantastisk kvalitet! Glassene kan tåle opvaskemaskine, så det er jo også så dejligt nemt!
Det er super nemt at designe dine egne glas. I et par simple trin designer du din unikke kreation ved at tilføje navn og/eller tekst i vores brugervenlige online editor. Du kan også vælge et af vores pragtfulde designs. Derefter graverer vi dit design med kærlighed og præcision på dine glas! Vent ikke læmgere og kom i gang med det samme! Skål!

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!