Kneipp Hudpleje til Mænd i Gaveæske

Kneipp Hudpleje til Mænd i Gaveæske

kr. 249,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701109056617

Beskrivelse

Overrask og forkæl ham med hans helt egen hjemmespa med denne Kneipp hudpleje gaveæske til mænd!
Hvilken mand i dit liv kunne godt bruge lidt afslappelse? Uanset om du leder efter en gave til hans fødselsdag, en julegave, Fars Dag gave eller bare fordi du gerne vil overraske ham, så er denne lækre gaveæske med hudpleje til mænd fra helse-mærket Kneipp den perfekte gave! Und ham et dejligt øjeblik med sig selv med denne gaveæske fyldt med lækre hudpleje produkter. I den personlige gaveæske finder han en shower foam og 2-i-1 showergel, som han kan skabe hans egen spa oplevelse med derhjemme. Alt til den moderne mand og en virkelig personlig gave til enhver anledning.
Kick Start foam (200 ml) har den kraftige og friske duft af ceder og egner sig også til barbering i løbet af brusebaddet. Warm Woods 2-i-1 showergel har en dynamisk duft som både aktiverer og stimulerer huden, rengører og beskytter huden mod udtørring. I vores online editor kan du nemt og simpelt lave dit eget personlige sleeve til gaveæsken. Vælg et flot design, tilføj billede og/eller en personlig hilsen og det er det! Dit design printer vi med omsorg på gaveæsken, og efterfølgende sender vi gaven til en adresse efter dit valg.
Vil du give den personlige gaveæske med hudpleje til mænd til en større gruppe? Så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps