Læder pung med læderbælte – indgraveret

Læder pung med læderbælte – indgraveret

kr. 289,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701336154133
Kategorier: , ,

Beskrivelse

Gør en du kender glad med en stilfuld læderpung med indgravering og et læder bælte i gaveæske
Leder du efter en særlig gave til en mand? Så overrask ham med en personlig læder pung og et læderbælte. Sættet af bøffellæder vil helt sikkert falde i din vens, mands, brors, fars eller bedstefars smag. På pungen indgraverer vi et design, navn eller tekst efter eget ønske, sådan bliver gaven helt unik og personlig. En sjov og sød gave ved en forfremmelse, et jubilæum, som studentergave eller fødselsdagsgave.
Den rummelige pung har 10 lommer til kort, 2 aflukkede rum til mønter, og 2 rum til sedler. Bæltet er 115 cm langt og kan justeres i størrelse. Begge produkter er lavet af højkvalitets bøffellæder. Pungen er super nem at personalisere. Du vælger et design i vores online editor og tilføjer derefter navn eller en anden tekst til designet. Når du er tilfreds med resultatet, så går vi gang med at lave din gave i vores gave workshop. Vi indgraverer dit design på pungen med kærlighed og præcision.
Er du interesseret i at bestille i større mængder, som f.eks firmagave? Så kontakt vores erhvervsafdeling. De står klar med råd og vejledning, og laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!