Lille pude med billede – Lysegrå

Lille pude med billede – Lysegrå

kr. 159,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701330188756
Kategorier: ,

Beskrivelse

Overrask dine nærmeste med en super blød pude med billede
Flytter en af dine børn hjemmefra? Eller skal din bedste veninde på jordomrejse? Så er denne fantastiske pude med billede den fedeste gave. Du designer nemlig puden helt selv. Du kan uploade en tegning, logo eller billede, og tilføje egen tekst eller navn. Og har du flere rigtig gode billeder? Så kan du lave en fin collage. På den måde er du altid i nærheden. En dejlig fødselsdagsgave, indflyttergave, valentinsgave eller bare fordi du kan. Men du kan selvfølgelig også pifte dit eget interiør lidt op.
Vores puder er lavet af super blødt materiale, så du kan sagtens tage en lille lur på sofaen med den. Du skal bare uploade et billede og/eller tilføje en tekst i vores online editor, super nemt og simpelt! Og du kan fuldende din personlige overraskelse med et af vores fine designs. Vi trykker efterfølgende din kreation i knivskarp kvalitet og fuldfarve på puden. Du vælger selv om du kun vil have pudebetræk, eller om puden skal fyldes med blødt pudefyld. Puden fås i flere forskellige farver og størrelser. Lav din egen pude med billede med det samme!
Er du interesseret i puder med logo, som f.eks til en firmagave? Vil du bestille i større mængder så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps