Mega Tony’s Chocolonely med navn og billede (5 plader chokolade)

Mega Tony’s Chocolonely med navn og billede (5 plader chokolade)

kr. 242,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701108014517

Beskrivelse

Denne personlige Tony’s Chocolonely chokolade er den største overraskelse!
Har din bror endelig fået kørekort og vil du ønske ham tillykke? Eller er du super stolt af din kollega? Eller måske kender du en der elsker chokolade og vil du overraske ham eller hende med en sjov og sød overraskelse. Så er denne Mega Tony’s Chocolonely chokolade den perfekte gave. Modtageren vil helt sikkert blive overvældet og glad over din store gestus. Du personliggør denne kæmpe chokolade nemt og simpelt i vores online editor med navn og/eller billede- Du kan selvfølgelig også bestille denne mega Tony’s Chocolonely chokolade til dig selv, for den er perfekt til at dele med venner, familie, ja hvem som helst!
Mega Tony’s Chocolonely chokoladen indeholder 5 plader chokolade med super lækker Tony’s chokolade i forskellige smage. Så modtageren vil have noget at sætte tænderne i i længere tid! Det er super nemt at designe din egen personlige chokolade. Tilføj navn og/eller billede i vores online editor og slut eventuelt af med en personlig hilsen. Derefter trykker vi dit design i knivskarp kvalitet og i fuld farve på emballagen. Lav nu din unikke Mega Chokolade fra Tony’s Chocolonely.
Er du interesseret i større mængder som f.eks til en firmagave? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps