Milka Pralines – Fødselsdag – Gaver – 220 gram

Milka Pralines – Fødselsdag – Gaver – 220 gram

kr. 139,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701100827114

Beskrivelse

Ønsk tillykke med en personlig Milka chokolade gaveæske
Kender du en der har fødselsdag om kort tid? Fødselaren fortjener helt sikkert en Milka chokolade gaveæske som er designet helt specielt til ham eller hende. På gaveæsken kan du nemlig få printet jeres fineste billede sammen, modtagerens navn eller en personlig hilsen. Festen vil helt sikkert komme i gang så snart du giver denne Milka gave med lækre chokolader i. Milka “Tillykke med fødselsdagen” passer igennem brevsprækken, så det er den perfekte gave hvis du vil sende en fødselsdagsgave med posten. Gå i gang med det samme, og gør noget særligt ud af det.
Milka gaveæsken er fyldt med 40 lækre chokolade praliner formet som små gaver med lækkert blødt alpemælk creme fyld. Det er super nemt at lave en Milka chokoladegave. Det eneste du skal gøre er at uploade et dejligt billede og tilføje et navn. På indersiden er der plads til at skrive en personlig hilsen. Herefter printer vi dit design i knivskarp kvalitet og i fuld farve på æsken. Hvad venter du på? Lav din unikke chokoladegave i dag!
Er du interesseret i større mængder og vil du give Milka chokoladegaven til kunder eller som firmagave? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps