Mulepose med tryk – Naturlig

Mulepose med tryk – Naturlig

kr. 99,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701331447614

Beskrivelse

Gå med på trenden med en super sej, miljøvenlig mulepose med eget design!
Muleposer er mere in end nogensinde. Om du så bruger den som indkøbspose, gymnastiktaske eller som håndtaske så er disse bæredygtige lærredstasker med tryk lige hvad du har brug for. Du designer den lige som du vil have den, skil dig ud fra mængden og vis din unikke personlighed!
Vælg fra et udvalg af fine designs, farver og typer og lav din egen helt personlige mulepose. Er du mere til iøjenfaldende designs eller er du mere til det underspillede, så har vi helt sikkert et design der passer til din smag. Du kan også tilføje et billede, en tekst og/eller et billede.
Kender du en som er vild med muleposer? Så er det også en sjov gave til din mor på mors dag for eksempel, eller til din veninde på hendes fødselsdag,
Vores muleposer med tryk ser ikke bare super seje ud, de er også praktiske! De er rummelige, med plads til alle dine ting og har robuste håndtag, og er behagelige at bære.
Stofposerne er lavet af 100% biologisk bomuld, de er genanvendelige og derfor fuldstændig bæredygtige og miljøvenlige. Takket være de lange skulderbånd er tasken nem og behagelig at bære på skulderen. De eneste du skal gøre er at vælge et fint design og uploade et billede og/eller en tekst. Så tager vi os af resten og printer dit design i den bedste kvalitet på posen. Du kan både printe forsiden og bagsiden, det vælger du helt selv. Hvad venter du på? Kom i gang med at personliggøre din lærredstaske nu!
Leder du efter en mulepose med logo? Hvis du er interesseret i større mængder så kontakt vores erhvervsafdeling for større mængder. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig!

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps