Personlig Gave med Nødder

Personlig Gave med Nødder

kr. 159,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701106936436
Kategorier: , ,

Beskrivelse

Overrask med en personliggjort gaveæske fyldt med lækre nødder
Kender du en der ikke kan få nok af nødder? Overrask ham eller hende med en personlig gaveæske med lækre nødder hvor emballagen er gjort helt personlig til den heldige modtager. En sjov gave til en der netop er bestået, til en der fejrer jubilæum, til en der har fået nyt job eller en anden anledning som du ikke vil lade gå ubemærket hen.
I pakken finder du 3 poser med kvalitets nødder fra Nutisal. En pose med ristede saltede cashewnødder, en pose med Enjoy Mix og en pose med Sporty Mix. Alle nødder er ristet uden olie eller fedt, og indeholder derfor mindre kalorier. Gaveemballagen kan du designe lige præcis som du vil have den, med fine designs der passer til lejligheden og til modtageren. Efterfølgende laver vi din kreation med kærlighed og præcision, og printes i knivskarp kvalitet, og før du ved af det er gaven allerede leveret!
En anden sjov ide kunne være at overraske din ansatte med en lille firmagave, vennegruppen eller fodboldholdet. Hvis du er interesseret i at bestille i større mængder (18 stk og mere) så kontakt vores erhvervsafdeling, de laver med glæde et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps