Personlig Merci Chokolade i gaveæske – 250 gram

Personlig Merci Chokolade i gaveæske – 250 gram

kr. 119,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701137482849

Beskrivelse

Denne klassiske Merci chokolade i personlig gaveæske vil helt sikkert gøre indtryk
Merci fordi du er tiiiiil! Tak en du kender med denne legendariske chokolade gaveæske, men nu med et personligt twist. Et lækkert udvalg af forskellige chokolader er en helt klassisk takkegave og bliver altid værdsat. Vil du takke en der har været der for dig den seneste tid, eller vil du give en gave til en der betyder noget for dig? Så er denne gaveæske med Merci chokolade den perfekte gave! Gaveæske i Merci design er en helt personlig gestus som takkegave, til at ønske tillykke, til Valentinsdag eller bare for vise en du holder af at du tænker på ham eller hende. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med en dejlig chokoladegave!
Din personlige gaveæske indeholder uimodståeligt lækre chokolader fra Merci. Den perfekte gave til enhver anledning. Du designer selv emballagen på din gaveæske nemt og simpelt i Merci design i vores online editor. Upload et godt billede eller et logo, navnet på modtageren og skriv en personlig hilsen. Så nemt er det! Vi printer herefter dit design i knivskarp kvalitet og i de flotteste farver på gaveæsken. Hvad venter du på? Lav dit unikke ekspemplar allerede i dag!
Er du interesseret i større mængder, f.eks som firmagave? Så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps