Personlig Merci Chokolade med personligt kort – 675 gram

Personlig Merci Chokolade med personligt kort – 675 gram

kr. 249,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701137482787

Beskrivelse

Hvem overrasker du med en Merci chokolade gaveæske med personligt kort?
Merci fordi du er tiiiiil! Tak en du kender med denne legendariske chokolade gaveæske, men nu med et personligt twist. Et lækkert udvalg af forskellige chokolader er en helt klassisk takkegave og bliver altid værdsat. Vil du takke en der har været der for dig den seneste tid, eller vil du give en gave til en der betyder noget for dig? Så er denne gaveæske med Merci chokolade den perfekte gave! Gaveæske i Merci design er en helt personlig gestus som takkegave, til at ønske tillykke, til Valentinsdag eller bare for vise en du holder af at du tænker på ham eller hende. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med en dejlig chokoladegave!
Den klassiske chokoladegave fra Merci med personligt kort. En æske indeholder 54 chokolader. og er altid et hit som takkegave eller værtindegave. Det er super nemt at lave en personlig chokoladegave. Tilføj et navn og/eller billede i vores online editor, og sæt prikken over i’et på dit kort med en personlig hilsen til modtageren. Vi printer dit design i knivskarp kvalitet og i de flotteste farver på kortet. Hvad venter du på? Lav dit unikke ekspemplar allerede i dag!
Er du interesseret i større mængder, f.eks som firmagave? Så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps