Personligt Hudplejesæt – Kneipp Me-Time

Personligt Hudplejesæt – Kneipp Me-Time

kr. 249,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701109056619

Beskrivelse

Overrask og forkæl en du kender med en helt egen hjemmespa med dette Kneipp Me-Time hudplejesæt!
Hvilken person i dit liv kunne godt bruge lidt afslappelse? Uanset om du leder efter en gave til en fødselsdag, en julegave eller bare en lille overraskelse, så er denne lækre gaveæske med hudplejeprodukter til mænd og kvinder fra helse-mærket Kneipp den perfekte gave! Und ham eller hende et dejligt øjeblik med sig selv med denne gaveæske fyldt med lækre hudpleje produkter. I det personlige hudpleje gavesæt finder du en shower foam og en showergel, som modtageren kan skabe deres egen spa oplevelse med derhjemme. En virkelig personlig gave til enhver anledning.
Me-Time foam (200 ml) har en blød og naturlig duft af patchouli olie, og hjælper med at mindske stress. Me-Time showergelen (200 ml) med et praktisk klik-låg har den samme dejlige duft og hjælper med at opretholde hudens fugtbalance. Showergelen indeholder ingen mikroplast, silicone eller mineralske olier og er 98% biologisk nedbrydelig. Derudover er flasken 100% genanvendelig. I vores online editor kan du nemt og simpelt lave dit eget personlige sleeve til gaveæsken. Vælg et flot design, tilføj billede og/eller en personlig hilsen og det er det! Dit design printer vi med omsorg på gaveæsken, og efterfølgende sender vi gaven til en adresse efter dit valg.
Vil du give den personlige gaveæske med hudpleje til en større gruppe? Så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps