Hjertepude med billede

Hjertepude med billede

kr. 159,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701330188564

Beskrivelse

Lad dine drømme blive til virkelighed med en fin hjertepude med eget design
Skal din bedste veninde flytte? Eller bor din store kærlighed langt væk? Så er denne hjerte pude med billede den perfekte gave! Du designer nemlig puden helt selv med for eksempel et sødt billede, et navn eller endda en collage. Du kan også uploade en tegning som børnebørnene har lavet og give den i gave til mormor eller farmor. Det er da virkelig en original gaveide, er det ik? En dejlig fødselsdagsgave, indflyttergave, valentinsgave eller bare fordi du kan. Men du kan selvfølgelig også pifte dit eget interiør lidt op.
Vores hjertepuder er lavet af super blødt materiale, så du kan sagtens tage en lille lur på sofaen med den. Du skal bare uploade et billede og/eller tilføje en tekst i vores online editor, super nemt og simpelt! Og du kan fuldende din personlige overraskelse med et af vores fine designs. Vi trykker efterfølgende din kreation i knivskarp kvalitet og fuldfarve på puden. Puden leveres fyldt med blødt pudefyld. Lav din egen hjertepude med det samme!
Er du interesseret i puder med logo, som f.eks til en firmagave? Vil du bestille i større mængder så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!