Stor Bamse med navn – Kanin – Lyserød

Stor Bamse med navn – Kanin – Lyserød

kr. 369,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700988128649

Beskrivelse

Overrask de allermindste med en dejlig blød kanin bamse med navn
Har din niece eller nevø fødselsdag og vil du give ham eller hende noget han eller hun altid vil sætte pris på? Denne søde kanin bamse er så blød og krammeagtig som det kan blive. Det er den perfekte følgesvend til alle hendes eller hans eventyr, uanset om det så er til teselskaber med alle bamserne, til at kramme i bilen, eller til at sove med. Men den personlige Rabbit Richie bamse er ikke kun til fødselsdage, det er også en pragtfuld gave til et babyshower, i dåbsgave, i julegave eller måske bare for at ønske god bedring.
Det er personliggørelsen der gør denne søde kanin bamse helt særlig! Få et navn eller en tekst broderet på det højre øre, det gør det til en helt unik gave som modtageren virkelig vil sætte pris på, selv efter massevis af krammere. Det venstre øre kan også personliggøres så mulighederne er uendelige. Denne søde kanin er lavet af 100% polyester, er super blød og utrolig krammeagtig så modtageren ikke vil give slip på den igen.
Børns sikkerhed er selvfølgelig en prioritet, især når det kommer til legetøj. Men du kan være helt rolig, for denne personlige Rabbit Richie krammebamse er CE-mærket og lever op til alle lovmæssige krav og er derfor helt sikker at lege med. Og hvad der er endnu bedre er at bamsen kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C, skal lufttørres (ikke i tørretumbleren) og på ingen tid er den så god som ny.
Kort sagt er denne personlige kanin bamse mere end et almindeligt stykke legetøj. Det er en følgesvend som vil bringe lykke, trøst og uforglemmelige minder. Det er super nemt at personliggøre bamsen. Tilføj dit navn og/eller tekst i vores online editor og vælg den ønskede farve og skrifttype for at sætte prikken over i’et. Vi broderer dit design med omsorg og præcision på bamsen og sender den direkte til den ønskede adresse. Denne personlige bamse med navn er den perfekte gave til enhver anledning, og vil helt sikkert få smilet frem. Kanin bamsen fås i flere farver og størrelser.
Hvad venter du på? Bestil din unikke bamse allerede i dag, og gør en du holder af glad!

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps