Tekrus med print – Rundt

Tekrus med print – Rundt

kr. 109,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701338454367

Beskrivelse

Design diit eget te krus med eget print på kopper
Sætter din veninde pris på en dejlig varm kop te efter en hård dag på arbejdet? Eller drikker du helst en god kop te hjemme hos din søde mor? Så overrask dem med et helt unikt tekrus. Du designer det helt selv med navn eller tekst. Er der noget mere personligt end det? Du kan også lave sæt med op til 6 stk. En sød og betænksom fødselsdagsgave til din søster, mor eller veninde.
Tekruset har en moderne form og er lavet af flot skinnende glas, og af aller højeste kvalitet. Du kan lave disse tekrus med print uden at bekymre dig yderligere. De tåler nemlig opvaskemaskine! Du tilføjer bare et navn eller en tekst i vores online editor, du kan også tilføje et af vores fine designs, og herefter tager vi over. Vi indgraverer dit design i knivskarp kvalitet på teglasset. Hvad venter du på? Bestil dem med det samme og få personliggjort dine egne tekrus.
Disse stilfulde tekrus er også helt perfekte som firmagave med f.eks et indgraveret logo. Hvis du er interesseret i større mængder (fra 18 stk) så tag kontakt til vores erhvervsafdeling. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.
Gå på opdagelse i alle vores indgraverede tekrus her.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps