Termoflaske med navn

Termoflaske med navn

kr. 159,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700907629770

Beskrivelse

Overrask med en personlig termoflaske med navn
Leder du efter en gave til en der ofte er på farten? Eller til en der ofte er på vildmarkstur, eller elsker at campere? Så giv ham eller hende en termoflaske med navn så han eller hun altid kan holde sine drikkevarer varme eller kolde. Det fedeste er at du gør den sorte termoflaske helt personlig med et navn eller et andet personligt budskab på flasken. Det er også en sjov ide til en der har fået nyt job, som skal ud at rejse, elsker at dyrke sport eller starter på et nyt studie.
Højkvalitets termoflasken af aluminium kan indeholde 500 ml væske, og beholder væskens temperatur helt perfekt. Dermed kan du enten lade dig afkøle med en kold drik på en varm dag eller holde dig varm med en dejlig kop kaffe eller te. Den stilfulde sorte flaske vil stå flot på ethvert skrivebord eller bord. Det er super nemt at personliggøre termoflasken. I det næste trin i ordreprocessen tilføjer du bare din personlige tekst eller navn, og vælger et af vores stilfulde designs. Med det samme ser du hvordan din kreation ser ud. Er du tilfreds? Så bestiller du flasken og så tager vi over. Vi laver din gave med kærlighed og præcision i vores gaveværksted ud fra dit design.
Er du interesseret i at bestille termoflasker i større mængder, som f.eks som firmagave eller til sportsklubben? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling nederst på siden, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps