Hjerteformet vægur af træ – Stort

Hjerteformet vægur af træ – Stort

kr. 249,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701329182328

Beskrivelse

Hold øje med tiden med et anderledes vægur trykt med eget billede eller tekst
Kommer din kæreste altid for sent? Eller flytter din veninde sammen med kæresten? Eller leder du efter en unik indflyttergave til en housewarming? Så er dette personlige hjerteformede vægur er den ultimative gave. Det er ikke kun en praktisk ting i hjemmet, men samtidig en super flot vægdekoration.
Du designer nemlig væg uret helt selv med dit yndlingsbillede, tekst eller et fint design. Sådan har du på ingen tid en perfekt fødselsdagsgave, en romantisk valentinsgave eller en Mors dag gave. . Du kan selvfølgelig også hænge din smukke kreation på din egen væg.
Væguret er lavet af robust højkvalitets hardboard (krydsfinér) med en flot glansende finish. Det er super nemt at lave dette vægur. Du uploader dit billede i vores online editor, tilføj navn og/eller tekst og eventuelt et af vores designs. That’s it!
Efterfølgende sørger vi for at uret bliver printet i den bedste kvalitet i de flotteste farver. Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at lave dit eget unikke eksemplar.
Kunne du tænke dig dette vægur til din virksomhed eller som firmagave? Så tag fat i vores erhvervsafdelinge som kan tilbyde både hjælp og eventuel mængderabat.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!