Medium vægur af træ

Medium vægur af træ

kr. 179,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701329182323
Kategorier: ,

Beskrivelse

Hold øje med tiden med et anderledes vægur trykt med eget billede eller tekst
Kender du en der altid kommer for sent? Eller leder du efter en unik indflyttergave til en housewarming? Dette personlige vægur er den ultimative gave til hjemmet eller på arbejdet. Det er ikke kun en praktisk ting i hjemmet, men samtidig en super flot vægdekoration.
Du designer uret helt selv med dit yndlingsbillede, tekst eller et fint design. Sådan har du på ingen tid en perfekt fødselsdagsgave, julegave eller firmagave. Du kan selvfølgelig også hænge din smukke kreation på din egen væg.
Væguret er lavet af robust højkvalitets hardboard (krydsfinér) med en flot glansende finish. Det er super nemt at lave dette vægur. Du uploader dit billede i vores online editor, tilføj navn og/eller tekst og eventuelt et af vores designs. That’s it!
Efterfølgende sørger vi for at uret bliver printet i den bedste kvalitet i de flotteste farver. Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at lave dit eget unikke eksemplar.
Kunne du tænke dig dette vægur til din virksomhed eller som firmagave? Så tag fat i vores erhvervsafdelinge som kan tilbyde både hjælp og eventuel mængderabat.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!