Vinkasse i træ med indgraverede vinglas – Triple

Vinkasse i træ med indgraverede vinglas – Triple

kr. 249,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700984606853
Kategori:

Beskrivelse

Fuldend din vingave med denne luksuriøse vinkasse i træ og et sæt indgraverede vinglas
Vin, vin, vin! De fleste mennesker nyder et dejligt glas vin. Overrask din elskede med denne fantastiske, luksuriøse vinkasse i træ og et sæt med to indgraverede vinglas. En smuk gave til et bryllup, en forlovelse eller simpelthen til en du har kær, der nyder at drikke vin. Få vinglassene indgraveret med et navn eller en tekst efter eget valg for at tilføje den perfekte finish. Denne gave inkluderer ikke vinflasken, hvilket betyder, at du kan tilføje en flaske efter eget valg, inden du giver den.
Den luksuriøse vinkasse er lavet af bæredygtigt FSC-certificeret træ, der støtter ansvarligt og bæredygtigt skovbrug. Inde i trækassen er der to smukke Royal Leerdam-vinglas. Det er nemt at lave dine egne indgraverede vinglas. Tilføj blot et navn eller en tekst i vores online redigeringsværktøj. Vi graverer dit design omhyggeligt og præcist på glassene. Lav dit eget design nu!
Hvis du er interesseret i at afgive en stor ordre eller gerne vil have dit logo indgraveret, bedes du kontakte vores erhvervsafdeling for yderligere information.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!