Vinpakke i indgraveret æske – Maison de la Surprise – Merlot og Chardonnay

Vinpakke i indgraveret æske – Maison de la Surprise – Merlot og Chardonnay

kr. 269,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700952658826

Beskrivelse

Hvem vil du overraske med en lækker Maison de la Surprise vinpakke i en indgraveret vinboks?
Er din far en ægte vinkænder? Eller vil du overraske din bedste ven med en personlig gave? Så er denne Maison de la Surprise vinpakke i en trækasse perfekt! Du designer det hele selv med dit yndlingsnavn eller anden tekst. Super sjovt til en fødselsdag, men også velegnet som forretningsgave, takkegave eller til at fejre jubilæer. Og selvfølgelig kan du også bestille en unik vingave til dig selv. Du kan gå begge veje med to lækre flasker Luc Pirlet-vin i en personlig vinboks.
Luksusvinkassen er lavet af bæredygtigt træ med FSC-kvalitetsmærket. Derefter bidrager du til en bæredygtig og ansvarlig forvaltning af skove. Det er også fyldt med en lækker flaske rød og hvid Maison de la Surprise-vin. Det er virkelig nemt at designe en indgraveret vinboks. Du tilføjer kun dit navn eller tekst efter dit valg til et af de smukke designs. Vi graverer derefter dit design med kærlighed og præcision i trælåget. Lav din personlige vinboks nu!
Maison de la Surprise er vores YourSurprise egen vin. Denne vin er specielt produceret til os af vinproducenten Luc Pirlet i den franske Languedoc-region. Det er en skøn vin med et vink til byen Zierikzee, hvor YourSurprise ligger, og er en fantastisk kombination af personalisering og håndværk. Vores udvalg består af fem lækre vine med forskellige gavemuligheder, såsom en Maison de la Surprise Merlot med en personlig etiket eller i en trækasse med et personligt indgraveret låg.
For større antal, kontakt vores forretningsafdeling. De er glade for at komme med et personligt tilbud.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!