Vinpakke i indgraveret æske – Maison de la Surprise – Merlot og Sauvignon Blanc

Vinpakke i indgraveret æske – Maison de la Surprise – Merlot og Sauvignon Blanc

kr. 289,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700952658827
Kategorier: ,

Beskrivelse

Wie verras jij met een heerlijk Maison de la Surprise wijnpakket in een gegraveerde wijnkist?
Er din far en ægte vinkænder? Eller vil du overraske din bedste ven med en personlig gave? Så er denne Maison de la Surprise vinpakke i en trækasse perfekt! Du designer det hele selv med dit yndlingsnavn eller anden tekst. Super sjovt til en fødselsdag, men også velegnet som forretningsgave, takkegave eller til at fejre jubilæer. Og selvfølgelig kan du også bestille en unik vingave til dig selv. Du kan gå begge veje med to lækre flasker Maison de la Surprise-vin i en personlig vinboks.
Luksusvinkassen er lavet af bæredygtigt træ med FSC-kvalitetsmærket. Derefter bidrager du til en bæredygtig og ansvarlig forvaltning af skove. Det er også fyldt med en lækker flaske rød og hvid Maison de la Surprise-vin. Det er virkelig nemt at designe en indgraveret vinboks. Du tilføjer kun dit navn eller tekst efter dit valg til et af de smukke designs. Vi graverer derefter dit design med kærlighed og præcision i trælåget. Lav din personlige vinboks nu!
Maison de la Surprise er vores YourSurprise egen vin. Denne vin er specielt produceret til os af vinproducenten Luc Pirlet i den franske Languedoc-region. Det er en skøn vin med et vink til byen Zierikzee, hvor YourSurprise ligger, og er en fantastisk kombination af personalisering og håndværk. Vores udvalg består af fem lækre vine med forskellige gavemuligheder, såsom en Maison de la Surprise Merlot med en personlig etiket eller i en trækasse med et personligt indgraveret låg.
For større antal, kontakt vores forretningsafdeling. De er glade for at komme med et personligt tilbud.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2023 - Pilanto Aps